Bezlepkové tvarohové koláčky (4 ks)
Bezlepkové tvarohové koláčky z naší pekárny jsou lahodným spojením jemného bezlepkového těsta a bohaté tvarohové náplně. Tyto koláčky nabízejí autentickou chuť tradičního pečiva s krémovým tvarohem, který se rozplývá na jazyku. Ideální jako sladká pochoutka pro zvláštní příležitosti. Každé balení obsahuje čtyři koláčky, pečené z pečlivě vybraných surovin bez lepku, aby zajistily dokonalý chuťový zážitek. Naše tvarohové koláčky jsou ideální pro celiaky i pro všechny, kteří hledají chutnou a bezpečnou bezlepkovou alternativu tradičního pečiva.
Vyzkoušejte také naše domácí frgály bez lepku.
Hmotnost: 120 g (á 30 g)
Složení:
Bezlepková směs {Bezlepkový pšeničný škrob, bramborový škrob, zahušťovadlo (E464, E415), sušený vaječný bílek, emulgátor (E471, E322 - sójový, E481, E475), psyllium, rýžový škrob, přírodní vanilkové aroma, přírodní citronové aroma s dalšími přírodními aromaty, enzymy, barvivo (E160a)}, pitná voda, cukr, vejce, rostlinný olej (země původu ČR), pekařské droždí, sůl, colco (stabilizátor E420, E470a, ethylalkohol, emulgátor (E432), E283, přírodní pomerančové aroma).
Náplň: Tvaroh (43 %), (mléko, mlékařská kultura, syřidlo), tvarogen {zahušťovadlo (modifikovaný škrob)}. Povidla slazená ze švestek a jablek (glukózo-fruktózový sirup, švestkové pyré, jablečný koncentrát, pšeničná vláknina, karamel, zahušťovadlo: pektiny, alginan sodný, skořice).
Drobenka: Jáhlová mouka, pohanková mouka, tuk {rostlinné oleje (palmový, řepkový),
regulátor kyselosti (E330), konzervant (E202), barvivo (E160b)}, aroma.
Může obsahovat stopy ořechů a mandlí.
Zvýrazněné složky ve složení jsou alergeny.
Výrobek je balen v ochranné atmosféře.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní jemné pečivo |
---|---|
Hmotnost: | 0.12 kg |
PVH: ve 100 g upečeného výrobku:: | |
Energetická hodnota: | 1229,6 kJ |
Energetická hodnota:: | 294,2 kcal |
Tuky:: | 8,3 g |
z toho nas. mastné kyseliny:: | 1,8 g |
Sacharidy:: | 47,6 g |
z toho cukry:: | 17,3 g |
Vláknina:: | 1,8 g |
Bílkoviny:: | 5,6 g |
Sůl:: | 0,6 g |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.